• Complete verzorging
  • Klantgericht
  • Hoogstaande kwaliteit
Kwaliteit, dat past in uw straatje

Diensten

Diensten

Hieronder een kleine impressie van onze diensten.

Plaatsen van schutting, vlonder, overkapping, pergola en veranda.

Een schutting of overkapping is in een tuin vrijwel niet meer weg te denken. Een prachtige overkapping met daaronder mooie sierbestrating, er is van alles mogelijk.

Lees meer

Aanleg van (sier) bestrating

Voor het realiseren van een mooie tuin rondom uw huis of bedrijfspand is bestrating veelal onmisbaar. Door alleen hoogwaardige producten te gebruiken zorgen we ervoor dat het aanzicht kenmerkend wordt voor uw woning of bedrijfspand. Een goed aanzicht is namelijk uw visitekaartje. 

Lees meer

Aanleg van een gazon

Voor het aanleggen van een gazon heeft u verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan het leggen van graszoden, waardoor u direct een mooi groen gazon creëert. Ook kunt u een gedeelte van uw tuin laten inzaaien. 

Lees meer

Uitvoeren van grondwerkzaamheden

Voordat wij de bestrating aanleggen moet eerst het grondwerk zorgvuldig uitgevoerd worden. Een goede ondergrond is namelijk bepalend voor de kwaliteit van het straatwerk. Afhankelijk waarvoor de bestrating gebruikt zal worden, zorgen wij voor de juiste ondergrond wat hiervoor nodig is. Hierbij kunt u denken aan om bijvoorbeeld in een oprit een verstevigde onderbaan aan te brengen waarbij wij 20 cm menggranulaat onder de zandbaan verwerken.

Lees meer

Contact

Heeft u een vraag waar wij u bij kunnen helpen, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op