• Complete verzorging
  • Voordeel voor klant
  • Hoogstaande kwaliteit
Kwaliteit, dat past in uw straatje

Over ons

Over Reuvekamp Bestratingen

Reuvekamp Bestratingen (voorheen Reuvekamp Grond- en Straatwerken) is een in Zwolle gevestigd bedrijf dat in februari 2008 is opgericht door Stefan Reuvekamp. In de afgelopen jaren hebben wij ons voornamelijk gespecialiseerd in de (sier)bestrating, hiermee hebben wij dan ook een naam weten op te bouwen wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Door middel van mond tot mond reclame hebben wij hierdoor al zeer veel klanten mogen bedienen, dit is waar wij ontzettend trots op zijn. 

De natuur waarin wij leven is prachtig. Doordat wij hier op een bewuste manier mee om willen gaan, gebruiken wij voor onze machines alleen hoogwaardige duurzame brandstoffen van Aspen. In gewone benzine zitten namelijk schadelijke stoffen zoals benzeen, olefinen, aromaten en zwavel. Aspen alkylaatbenzine bevat vrijwel geen van deze schadelijke stoffen en is daarom 99% schoner dan gewone benzine. Ook op deze manier proberen wij een 'steentje' bij te dragen aan een betere leefomgeving. 

Hoewel wij onze werkzaamheden voor negentig procent bij particuliere klanten uitvoeren, zijn we ook werkzaam voor een aantal zakelijke klanten.

Wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact

Heeft u een vraag waar wij u bij kunnen helpen, of kunnen wij u op een andere manier van dienst zijn, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op